Frukost

2:a advent

6 december, 2015

IMG_7221

Är i också hopplöst trötta på söndagar? I dag har jag verkligen inte fått mycket gjort men i alla fall veckohandlat och tränat trots att jag inte kände att jag orkade innan. Vet ju att träningen ger så mycket men ibland är det ju svårt.

Har som mål att träna 3-4 gånger i veckan och det går oftast att få till 3 tillfällen helt utan problem men denna vecka blev det bara 2. Inte för att det spelar så stor roll men det känns ju i kroppen. Särskilt när en som jag har ett i stundtals stillasittande jobb. Visst tar jag trapporna och går lite promenader men det räknas knappt. Det är så tungt att komma iväg den här tiden på året, det är ju inte direkt enkelt att bara dra ut på en löptur när det är storm hehe.

Jag och M är såna traditionsgrisar, vi kan liksom inte att tänka oss att äta annat än tomtegröt och vörtbröd på adventarna. Har som ni kanske märkt en pastej+smörgåsgurkeperiod också och det är ju så himla gott på vört. Så i dag blev det en sån frukost med tända ljus och kanel och socker (dock kokossocker och ekogröt som är väldigt lättsockrad). Men hur gott var det inte?

Vad kan ni inte vara utan på advent?

IMG_7218

IMG_7222

IMG_7223

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Cecilia 7 december, 2015 at 07:39

  Vilken ”julklassiker” till frukost du! Ser himla gott ut 🙂
  Tänkte passa på att fråga dig om du har några bra/lättlagade glutenfria frallor?

  Ha en fin dag!
  /Cecilia

  • Reply Tuva 10 december, 2015 at 13:13

   Eller hur! Jaa det har jag absolut, det kommer till helgen 🙂

  Leave a Reply