Mat & recept

Årets första grillning

15 augusti, 2015

IMG_5593I torsdags efter jobbet satte jag mig på pendeln och åkte till en av mina äldsta barndomsvänner L för att grilla. Lite senare kom även C som jag känt ändå längre, det är så härligt att umgås med dessa två eftersom vi känt varandra nästan hela livet. Även om vi förändras ibland och tycker annorlunda så är det som om vi alltid kommer att hålla ihop vi tre och det är så fint!

Trots lite problem med grillen som aldrig vill få den perfekta glöden så fick i ändå ihop en bra grillmåltid med kött, grillad svamp, halloumi och majskolv. Till de fick en sallad och god öl. Sen satt vi och pratade om mat, generationsskillnader, världspolitik och en massa annat och jag kom inte hem förrän vid 11-tiden på kvällen när solen gått ner för länge sen.
IMG_5596
IMG_5600
IMG_5601
IMG_5597

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply