Frukost

avokadomackor <3!

9 januari, 2017

img_9417Happy monday! I dag är vi tillbaka i vardagen efter en långhelg och försöker just nu komma tillbaka till någonslags vardagsrutin. Det är ju lite svårt med bebis förstås men vi försöker skapa oss några mysiga vanor. Är så himla glad att den här lilla personen är i vårt liv och är så fantastisk, gosig och duktig på samma gång.

Just nu sover han sig i princip igenom nätterna med några matuppvaknanden och tar mer än gärna sovmorgon. Är himla glad så länge det varar! Så frukost för mig brukar inte bli för ens någongång vid 10-11 tiden men det gör ju inget.img_9421Just nu är jag helt fast i avokadomackor och köper ett nät med avokdor i veckan, det är ju typ världens bästa frukt/grönsak? Ja vad det nu är. Ett tips är att köpa ett nät med omogna och låta dem mogna några dagar i rumstemperatur. När de är precis perfekta så stoppar du dem i kylen och då stannar mognadsprocessen – smart va?

Ett annat knep är att låta kärnan sitta kvar om du bara äter en halv avokado, slå sen in den i plastfilm och förvara i kylen i upp till två dygn.img_9445img_9446

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply