Mat & recept

Bananpannkakor blev räddningen

17 november, 2015

IMG_7157
Jag blev typ inte sjuk – phju! Däremot extremt-trött-orkar-inte-något trött hela helgen. Så var tvungen att ta en liten paus, försökte påminne mig om att jag faktiskt i huvudsak bloggar för min egen skull. Sen att det är totalt omöjligt att ta fina bilder i det här mörkret utan fotolampor eller diverseutrustning. Ja, plus lite brist på inspiration, är liksom inte sugen på något alls? Så himla konstigt! Nåväl, detta är en bra räddning som går snabbt i noll inspirationsland. Bananpannkakor. Jag gillar dock att ha i bovetemjöl i mina istället för bara banan och ägg, de blir dessutom så mycket lättare att steka.

Såhär gör jag till två stora portioner:
mixa två ekobananer
blanda i fyra ekoägg och mixa
i med en dl bovetemjöl,
ett kryddmåttsalt och en tesked bakpulver, blanda
låt svälla en stund och stek i smör eller kokosolja

Vi åt med grekisk yoghurt, hallon och messmör och chokladjordnötssmör (detta utan socker är så gott!).IMG_7156 IMG_7155

IMG_7158

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply