Bakning & recept

Chokladbollar!

18 februari, 2016

IMG_7854Finns det egentligen något bättre än chokladbollar när suget efter choklad är stort? Jag tror faktiskt inte det, godast är det med kokos tycker jag. I dag hade jag med mig ett gäng till jobbet och bjöd på, populärt om jag säger så hehe. Gör alltid mina med starkt kaffe och extra mycket kakao, det blir godast så.

Dessa är på dadlar, cashewnötter, kokosolja, espresso, rå kakao, chiafrön och kokos! Så goda, vill inte kalla dem nyttiga chokladbollar eller något sånt för det är ju mest goda. Även om kokosolja och chiafrön är bra grejer. Men ni fattar, gillar inte att göra nyttiga varianter av godis, det här är godis och det här är det jag väljer att ha i.. Typ så.

IMG_7857 IMG_7858

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply K 19 februari, 2016 at 14:28

  Hej, de såg kanonfina ut. Läste vad som var i och för en gång skull finns allt hemma. Eftersom jag är fast hemma med sjuka barn skulle detta vara perfekt att göra i helgen. Du vill inte lägga ut receptet eller länka om du lånat det någonstans?
  Jag brukar aldrig kommentera, men nu när jag ändå är här så vill jag bara säga att du har en mycket charmig och mysig blogg som jag tittar in i lite då och då. Hittade dig genom Elaine… Ha en härlig helg!

  • Reply Tuva 21 februari, 2016 at 17:14

   Förlåt för mitt sena svar, har inte varit vid datorn igår men receptet finns nu uppe 🙂 Och tack snälla!!

  Leave a Reply