Frukost

en frukost i juni

16 juni, 2015

IMG_4157
Egentligen så är ju juni världens bästa månad på hela året. Solen skiner, en kan vakna tidigt utan att vara trött och det är sådär lagom varmt (oftast). När jag cyklar genom staden och solen värmer upp den daggdränkta asfaleten så får jag en pirrande lyckokänsla i kroppen. Jag känner att jag lever, andas. Som om jag legat i ide under en allt för lång tid och nu plötsligt vaknar. Hur jag får för mig att kliva upp innan klockan 7 på morgonen bara för att ta tillvara på den där stunden. Morgonen.

Då kan det hända att jag kokar gröt gjord av havregryn, skivar upp jordgubbar, häller på både hallon och blåbär duttar på kanel. Tar med mig mjölkpaketet till bordet för att fylla på under tiden.
IMG_4156

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply