Frukost

Frukost och svenska tulpaner

1 april, 2017

IMG_9909
Härliga lördag, ja minus sömnbristen då, lilla H verkar sova lite extra oroligt just på helgerna av någon anledning. Sen misstänker jag starkt att vi nått det fjärde utvecklingssprånget vilket innebär mindre aptit och sämre sömn. Men det hindrar ju inte föräldrarna från att äta en god frukost. Vi köper ofta bröd från Magnus Johanssons som ligger här i Sjöstan, de är alltid nybakat och supergott. Dock är både jag och M rörande överens om att croissanterna alltid har lite för mycket färg, vet faktiskt inte var en kan få tag på lite ljusare annat än på Mellqvists.

IMG_9913Det bästa med att vakna upp hela familjen är om det finns massa goda pålägg hemma, kanske yoghurt och en god juice. I dag fanns det dessutom ett gäng krispiga svenska tulpaner på bordet, de är ju så fina nu. Gillar särskilt dessa som är både ljusrosa och lite vita och skiftar i färg.

IMG_9914Här nedan ser ni min frukost bestående av en mörk macka med pastej och gurka, en ljus macka med kokt skinka och tomat, en halv crossiant och yoghurt med nötter och torkad frukt. Som dryck blev det vatten, kaffe och juice, är ju galet uttorkad efter nattens amningsmaraton. Himla smarrigt i alla fall.

Men nu sover lillkillen så jag ska passa på att hoppa in i duschen, sen ska vi försöka hitta lite grejer till H. Hoppas ni får en underbar lördag!

IMG_9911

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply