Frukost

Frukost på sängen

7 juli, 2015

Hej hopp!
I dag står intervaller på tränignsschemat och jag är lite extra pepp, har sovit bra (dvs länge) och ätit denna drömmiga frukost, i sängen! Att äta i sängen är något jag verkligen förknippar med lyx, kanske just för att det i princip är förbjudet sedan jag åt knäckebröd i sängen en gång och smulorna i princip aldrig försvann haha.

Men tillbaks till intervallerna som jag har upptäckt är en riktig vattendelare, antingen älskar du dem (som jag) eller avskyr dem som pesten. Jag tror det beror lite på hur en ser på träning och vad som är målet och drivkraften. Har ni sett på Svett & Etikett någongång? Gillar ni Erik Haag kommer ni gilla det här programmet.

Kalle och jag har så himla lik syn på träning och prestation att det ibland är läskigt, vi tänker på riktigt att vi måste vara bra på något snabbt fast vi typ aldrig har provat det tidigare, att få känna sig som en ”naturbegåvning” eller någon som är bra på allt är i princip målet. Och att träning känns som bäst när en tagit ut sig ordentligt på ganska kort tid, ja som i intervaller. Så dags att ladda med lite mer kaffe!

IMG_4521 IMG_4527En konstig grej är förresten att jag inte kan äta kaviar längre utan tycker att det smaker jätteäckligt, oklart varför för jag har alltid gillar det tidigare. Så i jakt på äggkompis har jag upptäckt att majo + gräslök är megagott, så prova det.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply