Frukost

Godaste frukosten

19 januari, 2016

IMG_7525 I helgen åt jag så sanslöst god frukost, gick upp lite tidigare och gjorde citrussallad med mynta igen! Den här gången hade jag en hel blodgrape, två små blodapelsiner, en lime och en halv citron som jag filéade och blandade med massa mynta och honung. Blev verkligen syrligt men så gott, M tyckte att det var för surt men inte jag så. Så ja lime och citron kanske är att ta i?

Dessutom fixade jag en sån där god avokadomacka eftersom vi hade helt perfekta avokador hemma. Brukar alltid köpta en liten säck och låta de ligga i rumstemperatur tills de är nästan perfekt mogna och sen har jag dem i kylen. Då håller det sig faktiskt precis så ganska länge, ett litet tips bara. Vet att avokado är rätt fett och så och att det inte behövs smör men det godaste är att ha mycket bregott extrasaltet och sen skiva på en halva avokado, strö över massor med flingsalt och chiliflakes. Har dock fått typ munsår av att jag ätit för mycket knäckebröd som skavt i mungipan? Haha vem får ens det?

IMG_7527 IMG_7529 IMG_7531

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna 21 januari, 2016 at 22:15

    När min moster var ung levde hon på knäckebröd och kaviar sista veckan innan löning (hon var inte så ekonomisk av sig). Hon blev helt skinnflådd i munnen. Men det tyckte hon att det var värt 😂😂😂

    • Reply Tuva 24 januari, 2016 at 10:49

      Haha ja det förstår jag, kaviar är ju rätt vasst det med!

    Leave a Reply