Frukost

min söndag

15 december, 2015

IMG_7296

IMG_7297

IMG_7298

IMG_7301
Snart mitt i veckan och onsdag och jag drömmer mig tillbaka till min sköna söndag. Vi startade förstås med adventsfrukost även denna morgon, dock med kaviar och ostmackor istället för pastej. Dessutom åts gröten med äppelmos vilket ju är himla gott!

Jag gillar verkligen lugna söndagar då vi bara pular hemma eller går en sväng på stan. Den här dagen lyckades vi dessutom hinna med båda, typ hur skönt är det inte att lyckas minska tvätthögen och ändå hinna ut på stan? Var på jakt efter en ny lampa eftersom vi möblerat om men det är så svårt. Taklampa och en mysbelysning behöver vi och det är ju inte så lätt. Särskilt inte när alla kostar en hel förmögenhet, såhär innan jul också. Men det är så himla mörkt nu så det kan inte hjälpas.

Vi hann dessutom med att prova Noodlemama i Skrapan och fika på Gunnarssons. Det kanske inte är det nyttigaste en kan göra men tro mig, deras bullar och bakelser är så himla himla goda, Gunnarssons alltså. Det ser liksom ut som det alltid har gjort och det är lite så det ska vara tror jag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply