Frukost

Om en tidig morgon

7 augusti, 2015

IMG_5471
06.28 ringer min klocka varje vardagsmorgon och en kan ju tycka att såhär den femtedagen att kroppen borde vara van. Men faktum är att det känns tvärtom men jag kom trots vilda protester från hjärnan upp. Dock inte helt utan missöden. Vandrade in i köket och satte igång gröt på spisen men glömde trycka igång kaffebryggaren, gick och satte mig och fastnade med mobilen tills det började lukta bränt…. Det blev både gröt och kaffe tillslut men blir lite rädd för mig själv när jag glömmer saker så fort. Jag vaknar inte innan jag fått frukost, hur gör de som inte ens äter den frågar jag mig?

Den här veckan har gått så sanslöst fort att jag verkligen inte förstår vad den tagit vägen, ändå har jag inte haft ork till så värst mycket träning, matlagning eller annat? Kanske är det inte allt för lätt att ställa om från semestermood till jobbmood. Men nu ska jag minsann cykla iväg till jobbet innan det är dags för helg!

Hur har er vecka varit?

IMG_5467
IMG_5470

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply