Frukost

Så god frukost!

9 mars, 2016

IMG_7870Pratade lite om frukost med några kollegor och vi kom fram till de absurda med att många äter exakt samma frukost varje dag, kanske i flera år! Vem skulle ens tänka tanken att äta samma sak till lunch varje dag? Eller är det faktiskt så att några av er gör det? Jag är inte den som ska döma, jag bara otroligt svårt att äta samma sak till frukost, lunch som middag. Har ganska svårt att äta samma mellis också trots att det nog skulle underlätta. Däremot så snöar jag in på olika saker i perioder och då äter jag det hela tiden, just nu är det ägg och avokado som jag äter varje dag. I går åt jag till och med avokado både till lunch och middag, fast i olika rätter.

Hur är ni? Äter in samma frukost eller varierar? Och skulle ni kunna äta samma sak till lunch varje dag?

IMG_7869 IMG_7868

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply