Frukost

Söndagsfrukost hos mig!

2 oktober, 2016

img_9018Här kommer ett lite classic helgfrukost inlägg från mig! Åt nämligen massor av favoritsaker i morse som var himla goda. På ett sätt är det också skönt att jag kunnat släppa tanken på att bara äta järnrika livsmedel hela tiden eftersom jag ändå har tabletterna. Leverpastej smakar lite godare när det är ett helt fritt val hehe.

img_9019Det blev i alla fall klassikern grapefrukt som jag älskar att äta på helgen men denna gång strösslad med finhackad mynta och kokossocker (tips) för den som tycker det är beskt. Sen krämig ekoyoghurt från Lidl, ja alltså det är den godaste krämiga vanliga naturella yoghurten om ni frågar mig, toppat med färska hallon, mullbär och kokos, mmmm!

img_9021Sen drack vi lite juice och delade på ekorågmackor (så glad att dessa finns från Fazer). M åt en skål kvarg med nötter, frön och sånt som vanligt. Vi är såå olika när det kommer till frukost, han äter i princip alltid alltid exakt samma sak och jag gör aldrig det, skulle bli tokig.

img_9022

img_9023

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply