Tuva

7 bilder från helgen

15 mars, 2017

Hej hej hallå! Hoppas ni mår bra, har ni märkt att jag har en ny header? Nämnde ju lite att jag kanske ska försöka få in lite mer barn i bloggen hehe. Har nämligen så många tankar som måste luftas och snart börjar ju H med smakportioner så ja en bra mix tycker jag.

Men nu tänkte jag att vi skulle kika lite på min helg:

Processed with VSCO with hb1 presetLördagen började med en härlig frukost hela familjen där H satt bredvid i sin babysitter och var allmänt sur för att han inte nådde till bordet. Måste köpa en ny stol till honom så att det blir lite mysigare!

Processed with VSCO with hb1 presetSen fick mina grabbar ha lite kvalitetstid medan jag gick och tränade på gymmet, det är en lyx numera. Dock var roddmaskinen upptagen i slutet så kunde inte riktigt köra som jag brukar men alltså, bättre än inget ju!

Processed with VSCO with hb1 presetSen promenerade vi så långt vi orkade i solsken i mina nya Adidas, älskar nya vita skor! Barnet sov och vi hann äta lunch och fika, dock sjukt nervösa för att han ska vakna som alltid haha. *livet som småbarnsförälder*. Sen promenerade vi hem med två kanelbullar och glada leenden.

Processed with VSCO with hb1 presetEn ny grej som jag och H börjat med är att åka i sjalen fast framåt. Han har aldrig riktigt gillat att sitta fast som de annars gör i sjal om han inte är trött och liksom vill mysa, men detta var en hitt! Kallas typ buddha eller något sånt, dock svårt att få så mycket gjort när han är framför en med rädsla för att han slår i något.

Processed with VSCO with hb1 presetPå kvällen vankades det Mello som jag tjatat mig till att se, kollar bara andra chansen och finalen men M tycker inte att det är överdrivet kul. Och jag blev faktiskt ganska besviken? Ingen låt var ju bra men så kanske det är. Vägde upp det hela med att laga en räksallad med marinerad pasta, krämigt kokt ägg, aioli och avokado. Den fick tummen upp!

Processed with VSCO with hb1 presetSöndagen startade med morgonmys i pyjamas, det är typ vår bästa stund. När jag är själv hemma brukar jag gå upp och göra kaffe och sen krypa ner i sängen igen tillsammans med H och se på Nyhetsmorgon.

Processed with VSCO with hb1 presetPå eftermiddagen åkte vi till svärisarna för en liten minnesstund. Där fick H gosa med kusiner och farmor och farfar och vi fick snittar, kaffe och bubbel. H var som vanligt världens lugnaste och gulligaste när vi har sällskap. Han är så rolig, det är bara hemma själv som han kan kinka till, annars är han alltid på sitt bästa humör.

På kvällen var vi så trötta att vi köpte hamburgare och åt i soffan innan vi försökte somna tidigt. Och så var den helgen över.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply