Frukost

Banangröt

19 april, 2017

IMG_0020Godmorgon!

Det här måste ni bara testa – banangröt! Minns ni kinaklassikern friterad banan med glass? Det här smakar lite liknade utan att vara efterrätt, skulle lätt servera det här på mitt café om jag hade ett.

Koka helt enkelt havregrynsgröt på klassiskt vis eller byt ut hälften av vattnet mot mjölk för extra lyx. Stek under tiden en skivad banan i rätt mycket smör på båda sidorna så att den karamelliseras, släng i några cashewnötter i stekpannan i slutet. Servera alltsammans i en djup skål med rostad kokos och valfri mjölk.IMG_0015

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Alva 28 april, 2017 at 14:42

    Åh det är ju så supergott med stekt banan! Kanske ska vi öppna ett kafé tillsammans? ? Det är min dröm också att ha ett och under de kallare månaderna skulle gröt finnas i flera varianter på menyn.

    • Reply Tuva 2 maj, 2017 at 12:16

      Åh ja det kanske vi borde? 🙂

    Leave a Reply