Tuva

Bloggpaus

1 juni, 2016

BloggpausHej hallå små bloggläsare!
Har beslutat mig för en liten bloggpaus nu i juni, känner att jag inte riktigt hinner med bloggen på det sätt jag vill + mycket att göra på jobbet, träning och ja livet ni vet. Känner mig oinspirerade och ja som om jag verkligen inte skriver om något kul eller intressant alls.

Är dessutom ganska peppad på att skriva på mitt andra projekt jag har så därför behöver jag en liten paus för att ägna mig åt det i en månad. Förhoppningsvis är blogglusten tillbaka lagom till semestern i juli igen.

Men ni får jättegärna skriva eller kommentera så länge och berätta vad ni gillat med bloggen, vad ni tyckt om att läsa om eller kanske vad ni vill läsa mer om i framtiden? Allt är ju inte bara mat även om mat är livet!

Fortsätt gärna följa mig på Instagram där jag uppdaterar som vanligt under Tanttuva!

Puss och kram så länge!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Andrea 2 juni, 2016 at 14:52

  Det jag uppskattar mest med din blogg är dina härliga frukostar! Din blogg ger ett så fräscht och inspirerande intryck att jag klickar mig in här varje dag. Unnar dig självklart en bloggpaus även fast jag kommer sakna din blogg under tiden! Tills nästa blogginlägg önskar jag en trevlig sommar! Kram

 • Reply Astrid 5 juni, 2016 at 11:00

  Hej Tuva!

  Varit dålig på att kommentera här på sistone, även om jag fortsatt att följa dig. Tråkigt med bloggpaus men förståeligt. Det jag gillar med din blogg är ofta enkelheten i dina nyttiga recept. Det är inte tusen ingredienser utan ofta baserat på vad man har hemma vilket gör att inspirationen är lätt att ta till sig 🙂 Gillar dina härliga bilder, ditt mattänk och funderingar kring olika ’dieter’ osv.

  Jag har länge velat föreslå en grej som kanske kan vara intressant, nämligen en läsarmiddag?! Tänk vad roligt om vi hade kunnat träffas några stycken på ett knytkalas (kanske en picknick), där alla får ta med sig någon inspirerande/rolig rätt och så delar vi med oss av maten, inspiration och tips! Jag hade varit den första att anmäla mig 😀

  Lycka till med ditt andra projekt, jag ser fram emot att få tilbaka dig i bloggvärlden när energin finns 🙂
  Kram!

 • Leave a Reply