Mat & recept

Bönsallad med senapsdressing

3 augusti, 2015

IMG_5448
Den här salladen är en av mina absoluta favoritsallader och jag äter den till lite allt möjligt så som kyckling, lax eller köttfärsbiffar. Har du dessutom frysta bönor så går den på ett kick!

Koka upp vatten och häll i salt och gröna och gärna gula bönor, typ haricot verts, sugarsnaps, sockerärtor eller vaxbönor eller en blandning och låt de koka upp. Skiva tomater och rödlök och smula fetaost i en skål. När bönorna kokat upp häller du av vattnet och häller ner dem bland tomater, feta och lök. På detta häller du en dressing av dijon, citron, honung, rapsolja, salt och peppar och blandar runt. Extra flingsalt är alltid gott. Jag åt med köttfärsbiffar av blandfärs kryddade med basilika, persilja, oregano och senap samt tzatziki och grönsallad. Enkelt och gott!
IMG_5453
IMG_5452

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply