Café- & restaurangtips

den perfekta lediga dagen

30 december, 2015

IMG_7374Alltså just nu njuter jag bara maximalt av ledigheten och är inte hemma sådär jättemycket och om jag är det så gör jag mest ingenting. Igår hade vi en sån där riktigt fin dag då vi tog sovmorgon och vaknade pigga lite lite för sent som i vanliga fall skulle känts jobbigt. Åt gröt och kramades och gjorde upp dagens planer. Solen sken och vi tog på oss lager-på-lager och gick en lång promenad genom stan, upptäckte nya vägar och såg nya sidor av Stockholm och det var så himla fint.

Vi gick till ett gammalt favoritfik som vi alltid var på när vi bodde i stan, Kaffeverket vid St:Eriksplan. Där tog vi varsin grillad macka och kaffe, min med svamp och västerbotten och hans med skinka, cheddar och dijon. Där satt vi sen i någon timme eller två och kollade människor, pratade om olikheterna mellan kill-och tjejkompisar och pussades.

IMG_7382

IMG_7383

IMG_7384

Efter lunchen och fikat promenerade vi bort mot Odenplan och kikade i några butiker på vägen innan vi kom på att vi skulle ta tunnelbanan till Åhlens city. Mitt värsta ställe men det var fint ändå när en hade gott om energi och det inte var någon rusning och en kunde strosa fritt och typ ALLA storlekar fanns kvar. Köpte en väldigt fin blus, ett par kostymbyxor och en vinröd stickad kofta att vira om när det är kallt. Vinrött är min nya favvofärg som ni ser på min mössa här nere, den passar till allt jag har redan som mest går i svart,vitt, grått och blått. Nästan helt osminkad är jag med, för det är jag alltid alltid när jag är ledig.IMG_7381IMG_7378

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply