Tips & test

Det här med bär

26 juni, 2015

Jag älskar bär och det går oftast inte en dag utan att jag äter det i någon form. På frukostgröten, i smoothie, på yoghurten eller kvargen och som snacks på kvällen. Och förstås på bakverk och som efterrätt, i kräm eller sylt. Ni hör ju, listan kan göras oändlig. Bär är helt enkelt bäst! Så här kommer lite bärinspiration till er, kanske till nästa frukost, fika eller mellis! Så lovar nu att lyxa till det till helgen nu när det finns svenska jordgubbar och hallon och blåbär som inte kostar skjortan. Har ni möjlighet tycker jag även ni ska passa på att gå ut i skog och mark och plocka både blåbär, hallon och smultron som snart är mogna. Så mycket bättre än godis (ja jag hatar också folk som säger så även om det ibland är sant), bär är inte godis, bär är bär och det är underbara precis som det är (kräks lite på min egen fyndighet men i alla fall) 🙂 🙂 🙂 .

Lingon och kokosHavregrynsgröt med lingon och kokos

JordgubbarSmoothie toppat med mjölk, kokos och jordgubbar

Smultron och blåbärHavregrynsgröt i botten toppat med mjölk med äpple, smultron och blåbär

Lingon messmörRågflingegröt med lingon och messmör (testa, svingott jag lovar)

Fil och jordgubbarYoghurt, müsli, dinkelpuffar och jordgubbar

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply