Tuva

En bra start på veckan

14 september, 2015

IMG_6183
Halloj! Ny vecka och nya tag? Är ni sådana som tänker så eller har ni samma rutiner för både helg och vardag? Förr hade jag ett ständigt mål att alltid äta nyttigare, träna mer och bli en allmänt bättre person varje måndag. Lyckades jag inte då så var det som att hela veckan var körd. Så himla dumt tänk! Det är väl överhuvudtaget dumt att tänka så, att hela tiden jaga bort känslan av att inte duga.

Jag menar självklart inte att en inte ska sätta mål och sträva efter något bra men det går inte bli på bekostnad av en själv när en förlorar ”mot sig själv”. De senaste veckorna har jag inte haft någon vidare lust att löpträna alls, mycket pågrund av att jag varit sjuk. Så jag har istället bokat in massor med yogapass vilket har varit behövligt när jag jobbar en del. Dessutom finns det så många olika sorters yoga och det är alltid kul att prova nytt. Känner dessutom att jag blivit både mjukare och spänstigare på så kort tid. Så förutom att yoga mycket denna veckan ska jag satsa på att äta så mycket grönt som möjligt.

Vad har ni för plan den här veckan?
IMG_6170

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply