Tuva

En sån dag

11 juli, 2015

Det är nästan overkligt hur trött jag kan bli dagen efter några glas vin, och då menar jag inte en utekväll utan en middag. Det är som att jag helt enkelt inte tål det i och med att jag tränar en del. Kanske är det också träningsvärken från gårdagen som gjort att jag i dag känner mig allt annat än i form.

Såna här dagar brukar jag göra lite såhär och då känns allt lite lättare och mysigare, ni vet när sängen är ens bästa vän och jordgubbar, grädde och glass aldrig smakat godare!

IMG_4729

IMG_4737

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Malin Monroe 12 juli, 2015 at 01:47

    Åh, vad gott med jordgubbar. Blev oerhört sugen på det nu. 🙂

  • Reply ISA 12 juli, 2015 at 12:11

    men mums! Kan säga att du inte är ensam om att va lite klen mot alkohol iaf, haha tror det är åldern 😉

  • Leave a Reply