Café- & restaurangtips

Flyttfredag och burgarlunch

30 oktober, 2015

IMG_6959
Vilken dag, att flytta ett kontor tar på krafterna vill jag lova, särskilt när en ska packa ner sisådär en triljard böcker och prylar på tid. Men nu är allt där det ska och ska bara packas upp i nästa vecka. Lilla företaget som jag jobbar på växer så det knakar vilket är kul! Nu kommer vi kunna växa ännu mer i nya lokaler.

Efter flytten var vi förstås superhungriga allihopa och styrde snabbt stegen mot Mood Gallerian och Vigårda för hamburgare. Jag tog den vegetariska som var fullproppad med goda grönsaker, het ajvar och salt fetaost. De hade dessutom ett gott glutenfritt bröd vilket alltid ger tummen upp för mig. Och eftersom det ändå är fredag blev det även lite pommes. Hur gott är inte det egentligen? Inte varje dag förstås men någon gång i månaden är det ju inte fel. Särskilt inte Vigårdas som alltid är helt nygjorda och ändå serveras i en hyfsat liten portion.
IMG_6960

IMG_6961

IMG_6962Och här ser ni mina lunchpojkar, mätta och belåtna och sådär halvsura över att behöva vara med på kort haha, men det kan dem ta. Jag jobbar faktiskt med världens härligaste gäng!

IMG_6964

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply