Frukost

Frukost med granola

15 september, 2016

img_8860Godmorgon! Torsdag och en hel vecka har nästan gått? Eller ja helgen är ju kvar vilket jag ser framemot. Ska både träffa mitt tjejgäng för frukost, övningsköra och fira en 95åring så det blir fullt upp som vanligt. Förra helgen gjorde jag i alla fall en ny sats granola som jag åt till frukost i dag.

Tyvärr råkade jag bränna den ena plåten pga att jag inte riktigt tänkte men en fin plåt blev det i alla fall. Vill ni veta hur den tillagas har jag skrivit om det här och här och det varierar lite från gång till gång vad jag har i. Men jag har nästan alltid i extra torkad frukt i form av gojibär, mullbär och aprikoser, kokoschips och chiafrön när den är färdig.img_8838I dag åt jag den med färska blåbär och Arlas grekiska yoghurt som jag tipsat om förut + två finncrisp med gräddost och lite juice. Himla gott faktiskt!img_8863

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply