Frukost

Frukost nummer två

23 maj, 2017

IMG_0133Godmorgon! Här sitter jag och mumsar i mig frukost nummer två medan barnet sover – kunde vara bästa stunden på dagen men det låter så fel att skriva så. Det är svårt att förstå om en inte har barn, jag menar ju inte att jag inte vill vara med honom men det är liksom min tid att ladda upp inför dagen. Att få göra precis vad jag vill en liten stund, helt ostört.  Efter en natt med många uppvaknanden är det dessutom lite extra skönt att få dricka sitt kaffe i fred.

I dag ska vi ge oss ut på en promenad och baka lite granola tänkte jag, vi får se hur det går. Lillherren har inte varit på sitt allra bästa humör nu på morgonen så det är inte alltid planerna blir som en tänkt. Men vad gör det egentligen?

Mitt favoritknäcke just nu kommer från Pyramidbageriet och är bakat med surdeg, så himla krispigt och gott. Har nog snöat in i en knäckebrödsperiod för jag är inte riktigt lika sugen på mjukt bröd, men ja bröd är det fortfarande hehe. Osten är den svarta från Ockelbost.

Har ni några favoriter just nu?IMG_0135

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply