Café- & restaurangtips

Frukost på Greasyspoon

13 augusti, 2016

IMG_8680Att äta frukost på Greasyspoon igen har stått på min lista ett tag och i dag var det dags! Möte upp min barndomskompis L vid 10 tiden och fick köa lite för bord innan vi kunde slå oss ner. Jag tog en toast med mosad avokado och dagens fruktsallad medan hon valde toast med halloumi och lite annat.

IMG_8688Vi satt sedan och pratade, drack te och kaffe och pratade i 2 1/2 timme om allt från jobb till nya affärsidéer och framtiden. Det är så härligt att ha en vän som känner än utan och innan, vi har varit vänner sen jag var 7-8 år och jag får alltid så mycket positiv energi när vi ses. Vi är så lika på många sätt men ändå olika.

IMG_8681 IMG_8684Frukosten var väldigt god men ändå rätt ospeciell om ni förstår vad jag menar, inga särskilda kryddor eller smaker som stack ut. Det var väldigt rätt upp och ner var det var och då kan jag tycka att priset är lite i överkant men jag förstår dem. Det är ständigt kö och massor av folk, men det blir nog inget stammis ställe för mig om jag säger så men väl värt ett besök då och då.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply