Tuva

Genom mobilen

19 mars, 2016

Följer ni mig på Instagram förresten? Tanttuva heter jag ju där, alltid spännande och veta om ni hittat från insta och hit eller tvärtom? Nåväl här kommer en liten kavalkad av bilder, både publicerade och publicerade från de senaste veckorna.

1. Åt brunch med Ms familj eftersom hans pappa fyllde år, vi besökte Cedergrenska tornet och åt en dyr och tyvärr icke-imponerande brunch. 2. Kontorsselfie jag var ensam en förmiddag som gick så långsamt utan kollegorna.


3. Lunchtallrik på jobbet med sötpotatis, hummus, fetaost, solrosskott, grönsaker och avokado. 4. Kryddig tomatsås med pocherat ägg i (har ni inte provat så gör det), supergott, till det ris och fetaost och solrosskott.


5. Jag och min kollega fick ett ryck en dag och sa i mun på varandra ”ska vi inte möblera om?” och så gjorde vi det och såhär fint blev det! 6. Kvinnodagen och jag fick rosor och vaniljhjärta av M.


7. Vi på kontoret firade vår chef som fyllde år genom frukost på Riche, jag tog rostad rågbröd med massa lax, avokado och färskost, så gott! 8. Första utomhusfikan på Kaffe Mellqvist med deras fantastiska mackor, chokladcrossiant och latte, nyttigt? Nej men fantastiskt fint för själen, kanske även för kroppen ibland.


9. Det konstiga i att sälja bacon av kyckling när kyckling inte har någon bacon, vill inte veta vad det är ens? Kronfågel kanske borde fundera över det. 10. Minismörgåsar och matmuffins på bokrealse för Elaines bok ”Medan han lever”, köp och läs! Det hon gör är så viktigt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply