Tuva

Glass och kvällssol

24 augusti, 2015

IMG_5818
Såhär när semestern precis är slut och vardagen dragit igång kan det vara skönt att förlänga den där sköna känslan lite. Känslan av frihet, att inte ha några tider att passa, inga måsten att utföra, inga mål att uppnå. Det bästa jag vet då är att en ljummen kväll ta med sig filten ner till vatten och njuta av kvällssolen. Hos oss finns det dessutom en liten glasskiosk som kan förse alla behov av något sockrigt och fryst. Den här kvällen blev det mjukglass med godisströssel som satt väldigt fint! Så passa på och njut av den sista värmen!

Om ni inte märkt det redan så älskar jag glass och det är något jag inte kan leva utan (i princip), äter inte godis och väldigt sällan kakor och sånt men glass. Ja det äter jag nog två gånger i veckan såhär på sommaren. När jag var liten så kallades jag faktiskt för glassslukaren (true story!). Äter nämligen glass väldigt fort eftersom jag hatar när den är smält.
IMG_5827
IMG_5826
IMG_5828
IMG_5823

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply