Frukost

Godmorgon!

6 juli, 2015

Och hej alla nya följare och tack Elaine <3! Så kul att ni var några fler som hittade hit.  I dag sitter jag mest och njuter av att vara ledig, en måndag? Det är till och med skönt att det inte är strålande sol utan att det är lite halvgrått och därmed helt okej att sitta inomhus.

Den här bloggen skulle först handla om frukost (jag älskar frukost och min instagram handlade först uteslutande om det) men så blev det en hel massa annat också. Inte mig emot men jag tänkte att vi kanske kan känna lite på varandra och komma fram till det som passar oss bäst. Jag skriver gärna om kost, träning, allmänt om hälsa och såklart om allt jag lagar och bakar i köket men har inte helt bestämt vad jag ska fokusera på.

Så därför kommer här ett tvättäkta frukostinlägg med uppifrånkort och allt.
IMG_4491Smoothie på vattenmelon, jordgubbar och kokosmjölk och mitt glutenfria bröd (japp ni får receptet senare + lite mer tankar om glutenfritt) med prästost och gurka samt en kanna kaffe.

När jag la upp en liknade bild på instagram frågade en på mitt jobb hur tidigt jag egentligen går upp på mornarna, först förstod jag inte riktigt vad hon menade men sen förklarade hon. – Du tog dig alltså tid att först mixa smoothien, sen hälla över den i en burk, lägga i ett sugrör och sen ta kort? Och ja, sån är jag tydligen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply