Min äckligaste mat:
En sak jag aldrig äter och aldrig skulle laga är flygande Jakob, tanken på banan och jordnötter med kyckling låter verkligen inte lockade. Men så plötsligt dök en ny variant upp i mitt flöde som fick mig att på riktigt förfäras. Flygande Jakob med torsk, alltså förlåt men det låter snorvidrigt om du frågar mig. Annars äter jag det mesta förutom pinjenötter och hasselnötter och margarin.

Hatväder:
Är väldigt känslig för kyla och får lätt ont i öronen och hela huvudet när det blåser, har också väldigt svårt för kyla för jag fryser så himla himla lätt.

Då tappar jag humöret helt och hållet:
Är faktiskt väldigt sällan jag tappar humöret, förutom om jag är ensam och flera saker går fel efter varandra, typ att jag tappar något i golvet, slår i en kant och samtidigt har bråttom och är hungrig. Men dryga personer som inte visar någon respekt för sina medmänniskor har jag otroligt låg tolerans för.

Sämsta musiken:
Heavy metal, förstår mig verkligen inte på att lyssna på någon som vrålar? Så obehagligt bara.

Värsta tiden på dygnet:
Måste vara 23.30 en vardag när jag egentligen är jättetrött men ändå somnat och börjar må dåligt för att jag ska få för lite sömn.

Mitt sämsta humör:
När jag är superhungrig och ändå måste göra massor av saker innan jag kan äta, typ handla, laga mat eller åka någonstans. Då känner jag mig inte så rolig.

Sämsta grejen jag äger:
Just nu är det nog min cykel som är så trasig, lampan är paj, cykelkorgen rostade sönder och ramlade av och sen blev det punktering. + ett par gravidstrumpyxor för 80kr som överhuvudtaget inte är sydda för en gravidkropp, så konstiga?

Värsta personlighetsdragen:
Människor som saknar empati för andra och som inte bryr sig om de kör över andra i jakt på sina egna mål. Har också svårt för oärliga personer som inte kan stå för sina misstag eller till varje pris inte be om ursäkt.