Frukost

hej från mammalivet

9 juni, 2017

IMG_0182Självklart blev jag också sjuk så nu är hela familjen smittad med någonslags halsontsförkylning, inte jättekul. Pappan är i alla fall på bättringsvägen, haha så knäppt att kalla sin partner för pappan eller mamman egentligen men också lite gulligt(om ni frågar mig). Bloggen håller visst sakta på att en bebisblogg hehe. Nu sover i alla fall barnet för ikväll och jag har precis tagit en lång dusch, så himla skönt.

Är tillbaka i en riktig grötperiod nu när H äter gröt på morgonen, det känns inte mer än rätt att jag äter samma. Dessutom går vi ju oftast upp mellan 6-6.30 numera så då behöver jag äta något ordentligt. Sen om det finns tid äter jag en macka och tar mer kaffe vid 9 tiden när han sover sitt förmiddagspass, mysigt med rutiner ändå.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply