Bakning & recept

Helgfika

6 mars, 2017

IMG_9845Halloj! Hoppas eran helg har varit bra, min har gått i ett, alltså såå fort. Har inte hunnit öppna datorn en enda gång vilket i för sig är rätt skönt.  Vår middag blev inställd i fredags så istället för att laga massor av mat tog vi till vara på ett fyndat pizzakit från Ica som vi fått för en tia. Det blev helt okej men det är något med hemgjord pizza, det smakar alltid hemgjort, hur en än gör? Det är en speciell smak som jag inte riktigt vet varifrån den kommer.

Kanske borde börja göra hänt-i-helgen-inlägg för annars rabblar jag ju bara allt jag gjort? Jag skulle ju skriva om helgfikat. I söndags hade vi nämligen mina svärisar över på fika och då bakade jag väldigt goda muffins med apelsin och vit choklad, kanske vill ni ha receptet trots att de inte är nyttiga alls? IMG_9846Vi åt dessutom lite kex, ost, vindruvor och färska bär + några minisemlor som inte fick vara med på bild. Tycker det är toppen att blanda frukt och fika så att alla kan välja lite + att det inte bara blir något sött. Jag kan tycka att en macka ibland är godare till kaffet faktiskt. IMG_9849

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emma Olivia 7 mars, 2017 at 08:18

    Älskar mer matiga fika dvs de som innehåller lite mer bröd, pålägg och massa frukt eller bär. Sen är det ju pricken över iet om det finns något liten godsak eller så typ en liten muffins eller chokladkula.

  • Leave a Reply