Tuva

Hemma kära hemma

25 juli, 2015

IMG_4841

Tåget rullade in på Stockholms station i går vid 22.00 tiden och sen åkte vi raka vägen hem och drack en stor kopp te innan vi somnade i en hög i sängen. I dag vaknade jag upp till en skinande ren lägenhet och det känns verkligen lyxigt! Att komma hem till sig själv och få en hotellbadrumskänsla är oslagbart! Städning när en är bortrest är alltså bäst (rekommenderas alltså för den som vill lägga pengar på sånt)!. Men nu sitter jag sippar bryggkaffe (Alfred Nordqvist reko för den som undrar) och njuter av stillheten medan M sover. Det är den bästa stunden för mig, att vara vaken när någon annan sover.

I dag tänkte jag göra en stor sats med bovetegranola och även tips om mitt ”resebröd” som jag bakade på semestern. Gjorde en superenkel mix att bara blanda med fil och äppelmos och sen bara grädda. Mina kollegor skulle direkt säga att det är något att sälja haha, men jag är typ för snäll för sånt?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply