Frukost

Himmelsk frukostskål med allt du behöver!

9 juli, 2017

IMG_0313
Den här skålen dök upp på min Instagram för några dagar sen och sen dess har jag ätit flera såna här skålar eftersom det blivit en riktig favorit. Har egentligen aldrig tyckt att fruktsallad passar till frukos, men sen jag börjat addera nötter, torkad frukt, bär och nötter så känns det hela helt plötsligt mycket mer passande. Och med en god avokadomacka till så blir frukosten nästintill komplett.
IMG_0314
I den här skålen samsades färska körsbär, blåbär, en halv grapefrukt, banan, hallon, torkad aprikos, mullbär, gojibär, valnötter, jordnötssmör och mynta. Har förövrigt förälskat mig i kombon mynta och grapefrukt, så himla fräscht.

IMG_0316
Den goda avokadomackan toppades som vanligt med chiliflakes, havssalt, svarta och vita sesamfrön och lite krossad rostad lök (tips!) på ett rostat levainbröd med mycket smör under. Fett + fett = gott!

Från och med tisdag så tar bloggen semester lite, ska ställa in några inlägg om jag hinner men annars uppdaterar jag nog bara lite spontant från mobilen, så ni vet. Puss!IMG_0312

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply