Tuva

I sminkväskan

19 oktober, 2015

IMG_6772

Godmorgon! Hoppas ni haft en bra helg, det har jag! Men innan jag redogör mer för den så tänkte jag viss er mina sminkfavorier, ja nu använder jag inte så värst mycket smink men i alla fall. Dessa produkter räcket gott och väl!

Idun är ett svenskt mineralpuder i flera nyanser och som blir matt och lämnar en väldigt skön känsla på huden. Den jämnar ut färgojämnheter på ett naturligt sätt utan att de ser så sminkat ut vilket jag gillar. Idun passar även för  känslig hy eftersom de varken innehåller parfym eller konserveringsmedel. Självklart är de även fritt från mineraloljor och parabener. Jag använder både mineralpuder och bronzer. +poäng för att det finns ett puder med mitt namn förstås.

UNE är ett makeupmärke med massor av produkter (har både ögonskugga och lite annat därifrån) som innehåller naturliga och eko-certifierade ingredienser utan mineraloljor, parabener eller syntetiska färger. Har nyligen upptäckt denna ekologiska mascara som faktiskt är riktigt bra, vilket annars kan vara svårt, ni vet bra grejer som ändå är schyssta mot miljön och så + även för ekotänk gällande förpackningarna.

Bodyshop har ett gäng bra produkter och jag gillar egentligen det mesta därifrån. De satsar på fairtrade, är emot djurtester och arbetar aktivt för att bevara planeten. Denna fantastiska produkt upptäckte jag för inte så länge sen och är en kräm som användas innan du sminkar dig, en primer helt enkelt. Det gör att allt sitter på plats vilket jag först nu insett verkligen behövs efter en dag på kontoret. Den är även återfuktande och lämnar en matt finish.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply