Frukost

julklappsletning och frukostmys

19 december, 2015

IMG_7308Den här dagen har verkligen gått i någonslags super-snabb-turbo-tid och bara försvunnit. Efter att ha somnat rätt tidigt till på spåret i går kväll så sov jag ända till halv 11 i dag, tydligen behövdes väl det. En aningen segstartade åt jag och M frukost med mitt hembakade bröd med russin och frön och åt kokt ägg och drack kaffe. Vi hann bara plocka lite här hemma innan vi drog i väg för att handla julklappar, att en aldrig lär sig? Det är ju så himla vidrigt. Men trots det hittade vi precis rätt saker (sån tur!) och fick i oss lite lunch och smoothiefika innan vi storhandla på Ica. I morgon ska vi nämligen hysa ett adventsfika här hemma. Så förutom brödet jag bakade i går ska jag ge mig på kalljästa frallor, dock med gluten.

Vi hörs!

IMG_7311 IMG_7313

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply