Café- & restaurangtips

Kaffeverket och uppackning

1 november, 2015

IMG_6992Vilken lång dag – nu sitter jag äntligen tryggt vid köksbordet och skriver lite medan en deg är på jäsning. Förhoppningsvis blir den så bra som jag hoppas. Bakade ett bröd i morse som blev riktigt dåligt, vilket såklart kan hända när en improviserar. Men förhoppnignsvis ska jag inte misslyckats med två bröd på samma då, det vore inte direkt så kul.

Vad som däremot blev bra var dessa råbollar med mango, gojibär och nötter som jag bjöd mina kollegor på när vi packade upp alla kartonger på jobbet i förmiddags. Receptet kommer lite senare i veckan. Efter att ha fixat i ordning allt inför kommande jobbvecka såS mötte jag och upp M för att gå lite på stan. Vi började med en fika på Snickarbacken som är lite av ett favoritställe. De har samma ägare som Kaffeverket och samma goda grejer, bland annat denna avokadomacka med flingsalt och chiliflakes som är såå god!

IMG_6996IMG_6995Efter fikat vandrade vi runt på stan i vad som kändes som en evighet. M gillar nämligen att shoppa, något jag visserligen också gör men inte i samma utsträckning hehe. Visst är det kul att kolla herrkläder också, det finns ju väldigt mycket fint men en blir också ganska trött i fötterna (och i huvudet). Så vi passade även på att köpa en grön juice med mynta och fläder som var supergod och söt så vi orkade promenera lite till. Och det var typ min söndag det.

IMG_7001

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply