Inredning

Köksbordspiff

1 september, 2016

IMG_8642Egentligen har jag så sjukt svårt för ord som ”piff” och ”fluff” och liknande som används men jag vet helt ärligt inte riktigt vad jag annars ska kalla det? Älskar att ställa i ordning på stora ytor och liksom göra fint, köpa blommor, ha trevliga saker att titta på men som även är användbara. Att ställa ut små stilleben låter ju så fruktansvärt pretentiöst och löjligt på något vis fast det är väl exakt det jag menar haha.

Kanske är det en sån där grej som förknippats med något dåligt fast det egentligen bara är trevligt, mysigt och gör att en mår bra? Här är i alla fall vårt köksbord med en marmorbricka som jag gillar jättemycket men som nu hottats upp några steg. Först köpte jag den här minimorteln och saltskålen med miniskopan (båda i Amsterdam) + ställde dit våra kvarnar och smaksatt rapsolja.

IMG_8643Men det kändes inte helt bra tills jag flyttade ljusstaken och köpte en liknande till så att de blev två (det blev så mycket bättre) och placerade dem på bordet. Istället ställde jag dit två gröna minivaser från Ikea med skott från murgröna och jag tycker det blev så fint. Dessutom håller dessa sig i evigheter så det är inte så att jag måste köpa färska blommor hela tiden även om jag älskar just färska blommor. Köper minst en bukett i veckan, gärna nejlikor och placerar ut i småvaser, det blir så himla fint bara.

Tycker ni om att piffa/fluffa hemma eller tycker ni det är överskattat och töntigt?

IMG_8724 IMG_8725 IMG_8729

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply