Tuva

Livet ur mobilen

7 september, 2016

Hej på er! Hur mår ni? Själv är jag så himla trött den här veckan och har mest inte ork till någonting alls. Har varit ganska befriad från diverse krämpor hela gravi men nu känns det lite tungt. Känns som att hela kroppen gnisslar och inte riktigt vill, det gör helt plötsligt ont att röra sig för snabbt? Blir snurrig av att ställa mig upp och blir trött i benen av ingenting.

Den här veckan gick jag in i tredje och sista trimestern så jag ser på något sätt ljuset i tunneln. Så här kommer i alla fall en liten update på vad jag haft för mig den senaste tiden.

I fredags jobbade jag från ett flådigt hotell och åt massor av fikabuffé (en del av mitt jobb faktiskt). Råkar vara kvalitetsansvarig för just fika och mat vilket passar mig alldeles utmärkt som ni kanske förstår. Allt var dessutom himla gott!

I lördags var jag och M iväg på lite ärenden och passade på att äta lunch på en fiskrestaurang där de hade laxpudding! Alltså hur gott? Har inte ätit det på vet inte hur länge men det var sannerligen ingen besvikelse. Tips om en vill ha rökt lax som preggo eftersom den är tillagad.

Blev dessutom en egen liten fikabuffé även denna dag med kanelbulle, chokladboll och kolakaka, men åt alltså ej hela denna tallrik själv *obs* + en jättekopp chaite som innehåller typ 1/2 liter te hehe.

Har fortsatt cravea grapefrukt så det har jag också ätit + leverpastejmackor för att boosta järnvärdet lite extra. Järn + c-vitamin är bra kombo som ni kanske vet.

Har dessutom vågat mig på att handla en minipyjamas till lillkotten aka Sillbert som vi kallar honom än så länge (alltså ej något namnförslag).  Och det känns så himla konstigt, den är så himla gullii samtidigt som jag inte förstår att någon snart ska använda den?

Har även hunnit iväg till gymmet en sväng och tränat med minikulan som inte är så mini längre. Ni vet bäckenbottenövningar och sånt som stärker upp ryggen och är bra. Ganska trist träning om ni frågar mig men jag kämpar på.

En till grej jag kommit på är att gröt blir jättegott om en har i äggvita sista minuten och rör runt så att det blir krämigt. Åt alltså detta jämt förut men har på något magiskt sätt (kanske pga av min gravidhjärna) glömt bort detta?! Men nu har jag alltså återupptäckt äggvitegröten som dessutom håller mig mätter så mycket längre än bara vanlig gröt. Himla bra att slippa ha med sig typ 3 mellisar till jobbet om ni frågar mig. Det underlättar liksom.

Hur mår ni? Vad har ni för er?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply