Tuva

Lördagsgodis

3 oktober, 2015

IMG_5976
Det här är på riktigt det bästa lördagsgodiset tycker jag, färska bär! Hittar ni några av bra kvalitet som är söta, stora och goda så lovar jag att det är minst lika bra, om inte bättre. Jag äter inte längre vanligt godis men äter en del choklad och ibland även naturgodis (som det kallas). Väljer gärna att köpa färska bär istället och blandar med nötter, torkad frukt så som gojibär och mullbär och kanske lite kokoschips. Det gör också att en inte äter så mycket utan det känns ganska naturligt att sluta. Som det aldrig gör med vanligt godis ni vet, det slutar alltid med att en mår lite illa typ.

Dessutom kan en ju variera sig massor, jag äter de gärna som de är men annars är vispad grädde eller kokosmjölk alltid gott till, som toppingen på chiapudding eller ovanpå bananglass. Visst kan det tyckas ”dyrt” med färska bär men tänk på hur mycket chips, godis och sånt faktiskt kostar? Det är så värt att göra bra val i slutendan.

Så om en vill ha ett bra substitut till chips då? Välj ekologiska eller poppa egna popcorn av ekologiska majskärnor i kokosolja och snåla på saltet.
IMG_5981
IMG_5980
IMG_5979

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Clara Edvinsson 4 oktober, 2015 at 20:58

    Visst är bär så otroligt gott! Älskar choklad också, gärna 70%. Håller helt med om att man/jag oftast äter godis tills påsen är slut eller tills man mår så illa att man inte vet vart man ska ta vägen. Det skapar ett Ha-begär. Men bär är ju riktigt gott och fräscht, jämför man det med annat godis är det inte speciellt mycket dyrare. Dock many times godare!

    • Reply Tuva 5 oktober, 2015 at 16:40

      Eller hur, bär och mörk choklad känns som riktigt bra alternativ i jämförelse 🙂

    Leave a Reply