Tuva

Lördagsmys

24 september, 2016

img_8934
Tiden verkligen rinner i väg nu känns det som, vilket det kanske ofta gör på hösten men ändå. Har känt mig ovanligt stressad på helgerna eftersom det varit så mycket att fixa (har det känts som) + massa människor att träffa, födelsedagar, bröllop och ja allt sånt. Den här helgen planerar jag därför att ha så lugn som möjligt för att vila upp mig lite och bara fixa lite saker hemma.

Efter frukost när vi plockat undan disk och ordnat med tvätt så satte vi på lite kaffe och fick en frukost2 med kaffe och rostad för den som ville. Kan ju till min egen stora lycka dricka kaffe igen, dock bara med supermycket mjölk men ändå. Sen dess har jag bara suttit här och kollat upp lite grejer, redigerat bilder och tagit det allmänt lugnt. SÅ himla skönt att inte behöva stressa iväg någonstans eller egentligen ha några planer. När en planerat det vill säga haha, jag är ju världens planeringsfreak så skulle inte klara det om jag inte bestämt det innan men så kan det vara.

Har någon tanke om att försöka baka en god chokladkaka efter recepten ni tipsat om också om jag får feeling. Vad gör ni i dag?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply