Tips & test

Må bra tips

27 juli, 2015

IMG_4860
Stress, tidiga mornar, mycket på jobbet, för lite sömn, utebliven träning och färdigmat kan få de flesta ur fas, kanske är det rent av så din vardag ser ut? Att hitta den där balansen och lugnet trots att en har mycket och göra är svårt. Ofta är det lättare att strunta i träning, matlagning och avslappning i hopp om att få mer ”vila” och därmed orka mer. Självklart ska du lyssna på kroppen men oftast så är det just träning, mental avslappning och bra mat som du behöver. Att orka träna med en trött hjärna är svårt men ofta nödvändigt för att klara stressiga perioder, att stänga av från tv, dator och mobil lika så.

Att tillåta hjärnan att bara ”vara”, blir du stressad av att bara tänka på det? Då är du definitivt inte ensam! Många av oss har svårt att bara vara i nuet och det börjar genast krypa i oss om vi inte ständigt blir sysselsatta och underhållna. Ofta är vi väldigt rädda för de tankar och känslor som finns under ytan men om vi istället tillåter oss att processa det som finns så kommer allt bli så mycket lättare.

Här är mina bästa tips till att må bra, och jag kommer gå igenom dem en för för en i inlägg:

1. Träning på ditt sätt – så tränar du för din skul
2. Bra, enkel och ren mat – enkla tips för att lyckas äta bra i vardagen
3. Positiva affirmationer – så stärker du dig själv och når dina mål
4. Mental avslappning och hobbys -så vågar du möta dina egna tankar och så ger du dig själv energi med hjälp av ett intresse
5. Kärlek och vänskap – omge dig av bra vänskap och skratt

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply