Inredning

Min nya hörna

13 mars, 2016

IMG_8047Jag har äntligen hittat den där sista pusselbiten i vardagsrummet som jag saknat. Har varit ute efter någon typ av ”serveringsvagn” som extrabord när det kommer folk över eftersom vi har rätt små vardagsrumsbord men också som möbel i sig att ha bredvid fåtöljen.  En bokvagn kanske är mer passande, det har också varit viktigt att den inte tar för mycket av rummet och sticker ut, att den inte är i trä, har så stora hjul och går att se igenom så att fönstret inte täcks. Och här är den och jag älskar den. Nu väntar jag på att hitta den där perfekta fotpallen som jag kan ha till och göra det till en perfekt läshörna. Men så här ser det ut  just nu. Hyllan är förresten från Ellos om ni undrar, riktigt kap!

Det sägs att ens bokhylla ska tala om hur en är, men jag vet inte. Det här är ju bara en bråkdel av allt jag läser men kanske säger det något om mig ändå?IMG_8048 IMG_8053

IMG_8050 IMG_8057 IMG_8058

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply