Tuva

Morgonstund har guld i mun!

11 februari, 2017

God morgon, eller ja det är ju inte direkt morgon längre, helg morgon kanske? Tänkte i alla fall bjuda på en lista om just morgon. Älskar ju att skriva listor men de passar inte alltid här men här kommer lite mobilbilder och ja morgonrutiner, listan är från Sandra Beijer från början, så here we go!

När går du upp?

Så himla olika just nu eftersom jag är föräldraledig på heltid, allt beror på när den här lilla solstrålen vaknar och ja är pigg och inte vill somna om. Ibland är det redan vid kl. 07.00 och ibland 10.20 så jag anpassar mig helt enkelt.

Processed with VSCO with hb1 preset

Vad är det första du gör på morgonen?

Tittar till Hjalmar men oftast är det ju han som väcker mig, allt som oftast får han lite mat i sängen innan vi går upp och men ibland stannar vi och myser en stund. Sen är det kaffe som gäller!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

Innan barn, kanske 30 men ibland 45 minuter.  Och efter barn? Haha alltså jag spenderar ju tid i badrummet med blöjbyten, tvätt och så vidare men på mig själv om jag ska i väg? Ja max 5 minuter skulle jag tro.

Processed with VSCO with hb1 preset

Är frukosten viktig?

Oh ja, som jag älskar frukost ! Ägg, avokado, juice och kaffe tillhör favoriterna just nu!

Processed with VSCO with hb1 preset

Vad äter du till frukost?

Så himla olika (som ni vet) gillar ju verkligen att variera min frukost så mycket som det går eftersom jag inte klarar av att äta exakt samma. Men allt i från gröt, smoothies, mackor, ägg, pannkakor och yoghurt går ner.

Processed with VSCO with hb1 preset

Är du morgontrött?

Inte så farligt, mest på vintern när det är stenmörkt och en måste i väg tidigt, vilket jag inte måste just nu så nej.

Vad har du för alarm?

Hjalmar <3

Processed with VSCO with hb1 preset

Hur ser en perfekt morgon ut?

Lillongen har haft en bra natt med få uppvaknanden och så har han somnat om snabbt så föräldrarna är lagom utsövda (100% är ju omöjligt numera). Det är lördag och hela familjen är kvar i sängen och gosar en stund innan vi går upp och äter frukost i soffan.

Processed with VSCO with hb1 preset

Vad är det bästa med morgonen?

Att ha hela dagen framför sig, att känna att en har hela dagen på sig att göra precis de än vill typ. Att inte veta vad som kommer hända eller ha kul planer för dagen är en härlig känsla på något vis.

Hur går du helst klädd på morgonen?

Mjukisar, tofflor och morgonrock.

Hur ser dina morgnar oftast ut?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply