Jag vet inte hur det är med er men jag älskar att läsa recept, lära mig att kombinera nya ingredienser tillsammans och nya tekniker för att uppnå nya resultat. Men jag har så otroligt svårt att följa dem till punkt och pricka, det är nästa omöjligt.
Men när jag i går skrev att jag bakade en nekatarinkaka från Green kitchen stories ja då gjorde jag faktiskt det, och det enda jag lyckades ändra i receptet var nämligen att byta ut ingefära mot kardemumma och rabarber mot nektarin. Den här kakan innehåller varken vanligt mjöl (är alltså glutenfri) eller vanligt socker utan honung och är så god! Inte alls sådär jättesöt utan väldigt god, med mycket smak av frukt! Som M sa när det började dofta i köket, det börjar kakkurra!
Följer ni recept eller har ni också tvång att ändra om?
1 Comment
[…] i smoothien, i salladen eller grillad till halloumi eller ja i kakan som jag bakade förut som ni hittar här. De är så goda helt enkel, tur att de är i säsong […]