Tuva

new in

18 januari, 2016

IMG_7532
Hur klarar ni er i rea-kaoset? Själv kan jag inte hålla mig trots att jag försöker tänka smart. Väntade i alla fall tills det blev 50 % och köpte dessa två i helgen på en av mina favoritbutiker Samsøe Samsøe. En halsduk och en mössa, klassiska dämpade färger som passar till det mesta, så tänkte jag iaf.. Men jag har några ”riktlinjer” när jag shoppar som jag tänkte dela med mig av så att det blir lite lättare.

– Scanna rean på nätet innan du ger dig ut (fick detta tips från självaste Brita), så bra tips! Då vet du vad som finns och var du ska gå, dessutom så mycket lättare att få överblick.

– Rensa ordentligt hemma innan! Vad behöver du egentligen? Det här är så nödvändigt fast trist när en vill spontanköpa, gör inte det. Då kommer du hem med tre likadana tröjor som redan finns i garderoben.

– Skriv listor på vad du behöver, så värt i längden, dessutom är det lättare när en har ett mål.

– Gå lite dyrare än du brukar, investera i plagg som är lika dyra som de du annars skulle köpt på ordinariepris, eller till och med lite över. Du kommer älska dem!

– Köp plagg du kan se en outfit med direkt, tänk i färg och modell, passar den till din övriga garderob?

– Köp plagg du kan använda nu, inte sen! Detta är alltså inget spartips utan snarare ett smarttips, det är inte så troligt att du kommer vilja ha den där sommartröjan om 6 månader som du köper nu, på riktigt. Hur smart det än är. Stilen förändras ju hela tiden och modet. Alltså har du barn så köp i förväg men annars funkar det typ inte?

– Och sist men inte minst, blir du förälskad i något fast du inte behöver det? Köp det! Annars är risken stor att du ångrar dig.

IMG_7536

IMG_7535

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply