Tuva

Nya glasögon

17 oktober, 2015

tanttuvaHej hej! Här har ni mig, ville ändå visa mina nya glasögon för er! Är väldigt nöjd för att vara en person som inte anser sig passa i glasögon alls. Det hela började för ca 2 år sedan när mina gamla glasögon gick sönder. Eftersom jag har haft så svårt att hitta nya så slutade jag helt sonika med det.  Sen kom det en dag när optikern sa att mina ögon bör vila från linser ibland för att inte skapa obehag och skav. Så i våras någongång hade jag äntligen bestämt mig, sisådär 8 månader senare. Jag var nöjd och kunde glömma problemet som legat över mig som ett orosmoln.

En dag gick jag till optikern för att fixera dem lite, ny vet när de sitter lite snett, inga konstigheter. Problemet var att de gick sönder där och då. Och hem kom jag utan glasögon. De skulle in på lagning. Tre dagar senare ringer optikern ångerfullt till mig och berättar att de inte finns några reservdelar. Modellen var för gammal. Jag måste välja nya.

Så här är vi mig ytterligare 6 månader senare med nya glasögon igen. Och en förhoppning om att inte behöva välja nya på väldigt väldigt länge.

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Astrid 17 oktober, 2015 at 16:15

    De är superfina 🙂 Verkligen! Jag hatar också att hitta nya glasögon, har så litet ansikte så svårt att hitta några som passar..

    • Reply Tuva 21 oktober, 2015 at 13:54

      Tack snälla! 😀

    Leave a Reply