Om mig

tanttuva 2 (1)

Hej, vad kul att just du hittade hit! Det är jag som är Tant Tuva och här samlar jag allt som jag gillar med mat. Jag älskar inte bara bryggkaffe, småkakor och korsord utan bakar och lagar gärna mat från grunden. Tycker att det är kul att pyssla och lagar saker och att ta en eftermiddagstupplur när tillfälle ges.  Äter du middag hemma hos mig så lovar jag att du inte går härifrån hungrig!

Förutom att vara tant på heltid är jag intresserad av miljö och mänskliga rättigheter och framförallt barns rättigheter. Just nu är jag föräldraledig med lilla H som ibland dyker upp i bloggen men annars jobbar jag med marknadsföring på Snacka Snyggt. Min matfilosofi går ut på att välja mycket ekologiskt och ren mat lagad från grunden. Jag älskar att äta nyttigt mat som ger bra energi men älskar också glass, choklad och hembakade kakor. Mat för mig är både glädje, energi och lycka!

Målet med bloggen är att samla recept, inspiration och bilder och jag hoppas att det kan resultera i en kokbok någongång i framtiden.

Du får gärna kontakta mig om du undrar något eller varför inte kommentera ett inlägg? Jag har en kandidatexamen i medie-och kommunikationsvetenskap och en magister i miljövetenskap och om du är mer intresserad av vad jag gör om dagarna så kolla in min linkedin eller mejla mig på hej@tanttuva.se
Är du däremot intresserad av hur får till goda limpor, saftiga kakor eller en nyttig sallad? Ja då har du hamnat helt rätt.