Tuva

På tåget igen

24 juli, 2015

IMG_5136

Nu sitter jag och M äntligen på tåget påväg hem igen. Egentligen tycker inte alls om att resa och särskilt inte på eftermiddagen men det kan ändå vara rätt skönt att sitta på ett tåg. Men i dag har bara känts som en enda lång väntan vilket är lite sådär.

Sen måste jag bara säga oj så snabbt tiden gått här, veckan har bara flugit förbi och nu är det bara en semestervecka + två helger kvar för mig. Varför går alltid tiden så fort när en inte vill undrar jag lite lagom tjurigt. Men i morgon blir det kompishäng och tvätt innan jag och M packar om väskorna och drar iväg till Köpenhamn istället. Köpenhamn har länge varit med på listan över ställen jag vill besöka och vi har fått många bra tips så det ska bli skoj! Men nu ska jag ta mig en tåglur efter massor av kaffe och bulle.  Här är ännu mer kaffe och bulle från gårdagen och det är faktiskt min söta svärmor som bakat!

IMG_5138

IMG_5141

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply