Frukost

Påsk och jordgubbar

25 mars, 2016

IMG_8152Godmorgon! I dag är det officiellt påsklov, jag som tjuvstartade lite igår. Det här åt jag till frukost igår och idag blev det samma sak fast med havregrynsgröt i botten istället för  yoghurt. Äntligen och ja jag säger äntligen börjar jordgubbarna smaka något, är ju en bär älskare av rang men de finns så tråkiga jordgubbar ibland, de smakar liksom gurka eller mer åt äppelhållet än jordgubbe. Har helt snöat in mig på kokt ägg också och ätit det varje dag den här veckan men det är ju så gott!

I dag ska vi iväg på påsklunch hos Ms släkt men ska iväg och köpa lite påskägg först, tänkte dock inte fylla dem med godis utan med annat, så dumt att jag inte fotade de jag gav bort igår? De blev ganska så bra, gav även bort några sockerfria bollar i olika former i askar. Alltså som jag drömmer om att typ starta en lite fabrik med detta, som chokladfabriken fast typ bollfabriken haha.

Är lite kluven till att skriva om att inte ge bort godis, ha alternativ till socker och så, men kan iaf förtydliga att jag inte vill blamea någon som äter socker. Jag väljer gärna alternativ med mindre socker och skriver om det i fall någon är nyfiken. Samtidigt tycker jag att det är viktigt att vara informerande utan att skrämma upp någon eller ge dåligt samvete.

Tyvärr gör jag det ju ändå ibland och jag vet, jag vet det går inte att pleasea alla men vill i alla fall poängtera att det inte är min avsikt.

IMG_8151  IMG_8155 IMG_8157

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply