Tips & test

Risenta borde sponsra mig

8 juli, 2015

risenta* De gör de alltså ej*
Det här är i vilket fall som helst min nuvarande samling haha, det är ju nästan lite stört? Vi har visserligen väldigt stora skafferilådor och jag tycker om att ha ”mina grejer” hemma men ändå?

Här trängs alltså:
Röda linser
Risottoris
Chiafrön
Svarta sesamfrön
Kokosmjöl
Rismjöl
Bovetemjöl
Solroskärnor
Pumpakärnor
Hirsflingor
Bovetflingor
Majsmjöl
Havremjöl
Helt bovete
Müsli i lösvikt

Dessa är alltså från min bakningslåda (yes en sån har jag) och min frukostlåda (har ni inte alltid önskat er en sån, säg jaaa!). Med dessa hemma kan en alltid slänga ihop en snabb gryta/middag, baka ett gäng scones, steka pannkakor eller baka ett gott bröd. Andra bra märken jag gillar är, Gogreen Urtekram & Kungmarkatta som också bor i mina skåp i stora gäng titt som tätt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply